Trip Manager

Electric Vehicle to France wordt mogelijk gemaakt door
Trip Manager Logo

Ev2f huurt de Nissan Leaf van Trip Manager voor een gereduceerd tarief. We maken graag reclame voor Trip Manager want het betreft een dienst die auto-delen bevordert.

Trip Manager is een nieuwe dienst van Trip Autoverhuur. Werknemers krijgen de mogelijkheid om een abonnement te nemen op Trip Manager en kunnen dan online huurauto’s bestellen. Van heel klein, tot super-deluxe. De auto’s worden voor de deur van de werkgever afgeleverd en na afloop ook weer opgehaald!

Het abonnement is € 12,50 per maand, een klein autootje is voor een werkdag € 25,- en voor een weekend € 58,-. Een “Premium” auto is respectievelijk € 53,- en € 121,-. Ruime bestelbussen en elektrische auto’s zitten er ook bij.

De gedachte achter Trip Manager is, dat met deze flexibele oplossing, die altijd beschikbaar is, je een tweede auto de deur uit kan doen, of de aanschaf van een eerste auto kan voorkomen worden. Denk maar aan de mensen die nu met de fiets en het OV reizen, zij hebben ook wel eens een auto nodig, voor een zakelijke afspraak, een stedentripje of een ritje naar de Ikea!

Trip Manager is beschikbaar rondom Hoofddorp en Amsterdam Zuidoost.

Ga naar de website van Trip Manager:
Trip Manager website