Dag 4 – Efficiënt (163,1 km)

Vandaag was opnieuw een efficiënte dag. Doelen waren om binnen redelijk bereik van de snellader in Rouen te komen en om een perfecte camping te vinden om een tijdje te blijven. Beide hebben we gehaald!

Perfect betekent voor ons, klein, rustig, schoon en groen. Dat is het hier. (Domfront). Geen treinbaan, geen snelweg en nog niet erg druk. Alleen geen Wifi. Jammer. Dus dit verhaal komt van de iPhone. Adrita is niet zeer ondernemend en heeft liever heen gedoe aan haar hoofd dus ook voor haar is het goed hier.

Vandaag hebben we 163 km afgelegd, we hadden 20 over. Dat is minimaal als je niet vooruit hebt gebeld. We hebben een half uurtje bijgeladen (7) bij een cafeetje in Saint Julien le Faucon. Als altijd zijn de mensen vriendelijk en welwillend. Nog niet één keer hebben we ‘nee’ gekregen.

Zoals altijd (toch wel wat geluk gehad denk ik) was het prachtig mooi onder weg. We hebben al rijdend wat videootjes gemaakt, die komen hier (link).

Het plan is Om nu een paar dagen te blijven en te relaxen. Daarna op zaterdag in één keer door of op vr en za in 2x. Vanaf Rouen is het nl nog plmn 200 km en dat is wel ver voor een dag.
Ik zet voorlopig de foto’s van de iPhone erbij, later komen die van andere apparaten ook.

 

 

Een gedachte over “Dag 4 – Efficiënt (163,1 km)

  1. antoinej

    die foto’s met de iPhone komen er wel lekker groot op, in tegenstelling met de andere foto’s, ton

Reacties zijn gesloten.